tisdag 23 november 2010

Tisdag


Denna krans gjorde jag igår, blev faktiskt nöjd med den. Den är finare i verkligheten än på bilden haha..

Har sökt två praktikplatser idag som Korrekturläsare. Ska hålla tummarna för att man får nå napp. Men de kanske dröjer. Men men nu är jag på g igen.

måndag 22 november 2010

Måndag

Ja då var helgen slut igen då. Tiden går fort när man blir äldre, dagarna och veckorna rusar iväg. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för dagen då.

Idag har jag beställt tid vid doktorn, har äntligen tagit tag i de. Domnar bort i armar, ben händer och fötter. Har huvudvärk varje vecka. Jaja detta har man gått med i flera år men de blir ju sämre och sämre, så nu har jag fått tid i alla fall.

I kväll ska jag och en kompis binda kransar, ska bli kul vi har haft de som tradition i några år nu. De började med att vi gjorde de när ungarna skulle ha de till sina basarbord i skolan. I år är de första året vi ska göra de ändå, så vi fortsätter våran tradition. Men nu behöver vi bara binda en till oss själva. Har köpt en hjärtstomme hoppas de blir fint. Ska kolla ljusstakarna också om de fungerar så man slipper krångla till helgen när de ska upp.

söndag 21 november 2010

Helgen slut

Ja då var helgen slut då. Kalaset gick bra trevligt var de också. Pappa var också nöjd.

Fy vet inte vad de är med mig, känner mig bläää. på något vis, hoppas de snart går över för de är inge roligt att känna så här. Men de går ju över de vet man ju sen förut. Men jobbigt när de pågår.