onsdag 17 juni 2009

Hej


Just nu så känner jag mig som bilden, men jag fattade inte först vad de var som gjorde mig så dålig, har huvudvärk och så trött, slut och ont. Men jag kom allt på vad de var för något. Har ju börjat med mina promenader och då blir de alltid så här i början, så man får ju hoppas att man kan hålla i detta nu så man slipper sådan här perioder igen, får hoppas att latmasken inte tar mig igen....Jag vrickade ju foten sist när jag kommit igång så bra, sen kom jag aldrig igång nå mera för att som sagt man blev lat..

..............


..HELLRE FRUKTAD ÄN ÄLSKAD AV ALLA..

Tycker de är ett bra uttryck de är min son som lärt mig de. För de är så i livet att alla kan inte älska en de bara är så. För vi människor är olika. Så tänk på de när ni känner att någon inte gillar er jajaja de är bättre att vara fruktad.....Haha de underlättar.

tisdag 16 juni 2009

Tisdag


Har varit ner på bibblan och beställt en ny deckarserie med fyra böcker. Är inne på min sista nu med Stuart Mac Bride, ja jag vet jag är en riktig bokmal men jag älskar att läsa böcker...

Efter bibblan så åkte jag till en av mina kusiner som finns här på byn, har inte träffat henne på länge, vi säger alltid att vi ska träffas när hon har semester. Men nu blev de före hennes semester. Men vi hörs mest på telefon hon och jag men men man vet att man har varandra i alla fall....

Nu ska jag slöa framför tvn en stund innan de blir sängen. God natt med er.

måndag 15 juni 2009

Måndag


Hej alla glada, i kväll har jag varit ute och socialiserat mig med vänner. De är alltid skönt att ha sina vänner att hälsa på, i kväll gick de bort några trevliga timmar. De är väl allt jag gjort idag förutom mat hahahhaha.
.....Äta bör man annars dör man. Äta gör man ändå dör man.....

Har fått en förfrågan vad de blir för färg på huset, de är vanlig faluröd färg med vita knutar, hade först tänkt dalablå knutar men ångrade mig men fint är de. Sen blir de svarta dörrar.

söndag 14 juni 2009

Söndag


Nu har vi varit och köpt färg till huset, de behövs då verkligen målas om. De blir gubbens och sonens projekt i sommar. De är kul att måla men de är inget jag klarar av längre tyvärr men men sånt är livet. Men de ska bli kul när de är färdigt då ser de väl ut som man har ett nytt hus.