torsdag 1 januari 2009

Nyårsdagen


Idag har jag gått i pyjamas hela dagen,klädde på mig vid femtiden ungefär.Var inte dålig men tänkte att jag vad ska man upp och ha så bråttom och klä sig för.Skönt var de i alla fall.Vi beställde mat från pizzerian idag,ingen av oss orkade eller ville laga mat,ska man vara lat ska man vara de fullt ut hahhahha...Nu på kvällen har jag varit till min granne och hjälpte han lite med datorn,så där stannade jag en stund och fikade också.Han har skaffat sig en jättetrevlig tjej.Nu ska jag snart lägga mig för jag ska upp och jobba i morgon igen,skönt faktiskt jag trivs så bra.. Sen är de röd dag på tisdag sen är de slut på helgerna för denna gång SKÖNT att de börjar rulla på igen med vardagen.

Nyårsafton / Gott nytt år


De var den bästa nyårsafton på många år,har väl jämt roligt när man är ut.Men detta nyår var speciellt.Min kompis gifte sig och de hade sin bröllopsfest hemma hos sig.Vi var trettio personer som fick vara med om detta.De hade bjudit dom närmaste så man får känna sig hedrad att man räknades till dom. De bjöd på god mat,dryck och tårta med typ praliner i olika sorter till fikat.När klockan började närma sig tio tiden så bar de iväg upp till nyårsfesten som hålls här på våran turistanläggning.De var en lyckad dag/kväll & natt.Vi kom hem halv tre,min dotter var också med uppe på festen,ungdomarna fick komma in om de hade föräldrarna med sig.Så de var ju kul att vi kunde fira nyår hela familjen hela kvällen och natten,ja som sagt en lyckad,rolig och en minnesvärd nyårsafton....

måndag 29 december 2008

Söndag - Måndag


Söndagen gjode jag inte mycket.Latade mig mest hela dagen.Grannarna från Stockholm var hit och fikade,dom har stuga här i våran by.De var trevligt för de var tre månader sen dom var här. Idag måndag har jag jobbat,vi har nyss ätit mat.Så vad mer som händer denna dag vet jag inte,men känenr jag mig själv så blir de inte mycket..Brukar inte bli de när man jobbat.