lördag 15 december 2007

Julbord


Nu har vi varit på julbord, så nu står magen i fyra hörn.De var så mycket gott att äta och de som jag tycker mest om är ju alla sillsorter som man inte har själv på sitt julbord.Så de var trevligt att komma iväg och alla som var med är så trevliga. Ja en lyckad kväll i trevligt sällskap.I morgon ska vi åka till Borlänge och köpa julklappar så de blir klart, de är inte så mycket kvar nu och de känns skönt.Ska julpynta till veckan hemma så de blir llite julstämmning i huset.

fredag 14 december 2007

Lucia

Ja nu har man varit på lucia i våran kyrka och de var bra och stämmningsfullt som vanligt..Idag har jag inte gjort nå speciellt mer än de vardagliga sysslorna, ja man måste ha sådana dagar också.Var till granngubben och hjälpte han med datorn så då gick de bort en stund,fast de hör ju inte tll de vardagliga sysslorna..I morgon lördag är jag och gubben bjudna på julbord de ska bli gott och få tjuvsmaka julens goda.

tisdag 11 december 2007

Tisdag


Idag har lillkorven varit här och hälsat på igen.De är så roligt när de kommer.Vi har väl inte gjort nå speciellt mer än att snosa och tagit hand om lillkorven haha.Sen har vi tittat på dopfilmen när min son döptes för snart 19 år sen haha, ja ni mina barn har inte haft de lätt hahaha, jag kände mig som en mamma som var som MR BEAN i kvinnligt format, men jag fick mig ett gott skratt åt mig själv...

måndag 10 december 2007

Helgen


Ja helgen gick fort.På fredagen bakade jag bullar till min dotter skulle komma hem så vi fick fira henne.Hon fick färgade linser av oss och pengar, jag sa till henne när hon önskade sig linser att hur ska du få dom i ögonen. För ett tag sen hade hon hornhinneinflamation och kunde inte ens ta salvan hon fick då, och så menar hon att hon ska stoppa linser i ögonen.Ja ja och mamsen fick rätt, hon fick inte in linserna i ögonen hahahaha så dom pengarna kunde jag ha kastat i soporna haha.sen när vi gjort de så förberedde jag tårtorna som vi skulle ha till kalaset på lördagen.På kvällen tittade jag på mitt älskade idol, men nu är de slut...SNYFT...Så vad ska jag nu göra på fredag kvällarna.På lördagen hade vi hennes kalas så hela kvällen gick åt till de.Så på söndagen var jag som en urlakad sill och orkade nästan inte gå ur sängen haha, ja vad gör man inte för sina barn. Nu är de Måndag så idag har jag vilat nästan hela dagen.