lördag 11 juli 2009

Regnet de bara öser ner...


Ja de bara regnar men men de är svensk sommar de... Idag ska vi åka till min mamma och hennes J och få mat, mums mums vad gött och sen slippa göra mat. De är väl de bästa att slippa göra de.

fredag 10 juli 2009

Fredag


Här öser regnet ner har gjort i flera dagar... Idag har jag inte gjort så mycket mer än att hämta hem min dotter och hennes kille hit hem till oss. De tog ju en stund för de blir 10 mil fram och åter. Ja man har ju inte sån lust att göra så mycket när de regnar. Man kunde ju städa för de behövs ju alltid men men man måste ha lust också hahha, men de kanske kommer...

torsdag 9 juli 2009

Butiken



http://www.precent.se/

Adressen som jag skrev om att jag skulle lägga in. Butiken som jag skrev om tidigare som har så fina gjejer som vi var in i. De går att beställa saker på webben från hennes butik. Men man kunde också ringa för hon har så mycket mera än de som ligger i Webbutiken... Ja kolla in vad fina saker hon har.

Läser just nu..

Just nu läser jag en pocket som jag hade i bokhyllan som heter: Glöm att ni har en dotter. Med Sandra Gregory och Michael Tierney, en verklighetsbaserad story. Den är verkligen läsvärd om hur ett misstag kan förändra livet. Läser den i väntan på sista boken av Mons Kallentoft Höstoffer, har beställt den på bibblan men står på kö just nu.

GLÖM ATT NI HAR EN DOTTER

Förlagets beskrivning

Sandra Gregory har njutit av livet i Bangkok under sina två år som lärare. Men efter en militärkupp vänder lyckan, hon förlorar sitt jobb, blir svårt sjuk och upptäcker snart att hon är utfattig. Desperat över att få komma hem till England, men utan att vilja oroa sina föräldrar med frågor om pengar, går hon med på att smuggla en liten mängd heroin genom Bangkoks flygplats för en främlings räkning. Hon blir tagen på bar gärning och döms först till döden, ett straff som dock omvandlas till 25 års fängelse.
De första 4,5 åren av straffet avtjänar hon i det ökända Lard Yao-fängelset, kallat Bangkok Hilton, där hon lever tillsammans med de värsta tänkbara kvinnliga förbrytarna dömda för brott som serie- och barnamord. Därefter förflyttas hon till ett stenhårt engelskt fängelse där hon avtjänar ytterligare 3 år innan hon benådas av Thailands kung.
Den brutala och förnedrande verklighet hon tvingas genomleva, såväl i thailändsk fångenskap som i engelsk, lämnar outplånliga spår i hennes själ. Men genom allt elände bärs hon av en orubbliga inre styrka och vilja att överleva - och kärleken och stödet från familjen får henne att härda ut och behålla tron på ett kommande liv i frihet. Hennes starka självbiografiska berättelse lämnar ett svårförglömligt intryck också på läsaren.

Sandra Gregory har sedan hon frigavs ägnat sin mesta tid åt att arbeta för fängelsereformer och att informera ungdomar om riskerna med drogsmuggling. Hon har också börjat läsa geografi på universitetet i Oxford.

Torsdag


Igår var vi till finnmarken på en tur på 4,5 timme, först var vi till Anita i Lövhagen som säljer Keramik. Där blev vi kvar över en timme, hon är så trevlig Anita så de fanns så mycket att prata om. Efter de så var vi hem till min faster som bor där på finnmarken och fikade och där blev vi också kvar länge... Ja en trevlig tur visade runt mitt främmande lite men de finns mer att visa, men de får vi ta nästa sommar.

Idag åkte de hem främmandet från Stockholm, de kommer att bli tomt för de har varit här i tre veckor nu. Jaja jag och min dotter ska åka ner i början av aug. och hälsa på några dagar.

måndag 6 juli 2009

citat

Sex i ett förhållande av längre varaktighet är konsten att hela tiden få repriser att likna premiärer.

Vissa förhållanden slutar lyckligt. Andra med äktenskap.

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.

Om du minns 1960-talet kan du inte ha varit med.

Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.

Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är.

Måndag


Idag har jag varit in till stan på ett möte och de gick bra...Efter mötet så rände vi runt lite här och där och handlade lite skrot.. Så nu har denna dag gått igen var inte hemma förrän halv sex och åkte klockan tolv puh puh. Min älskade kusin var med och min son.. Ja trevligt sällskap är aldrig fel på en tur till stan.

Igår skulle jag ta med min kompis från Stockholm på en tur, vi var och kollade på lite hus som var till salu. Sen skulle vi åka runt så vi skulle komma ut på stora vägen på ett annat ställe. Men de slutade med att vi fick vända och åka tillbaka samma väg som vi kom, för jag åkte väl vilse i skogen hahahhahah jaja vi irrade runt i 1,5 timme innan jag fick nog och vände tillbaka, så idag är hon helt slut efter skogsrundan hon blev väl trött av alla intryck av tallar och granar.