torsdag 3 december 2009

Fredag - Söndag


Så här kommer min helg att se ut, så vi hörs nog på måndag igen..

Fredag: Hemma på hela dagen, baka kakor till dottern kalas. Kvällen blir de ut med kompisar och festa.. kommer antagligen hem sent.

Lördag: klockan halv två ska vi vara vid min moster som fyller 50 år. Kul att träffa lite släktingar..Blir där till kvällen.

Söndag: Hemma och tar de lugnt för på sen eftermiddagen är de kalas/fika för min dotter dom fyller 15 år. Vi blir tolv stycken som ska fika..

Ja de var min helg som kommer, puh puh tur de bara är roliga saker som händer. För de blir kämpigt ändå. Så man blir väl trött i en vecka efteråt, och emellan de så ska jag och ungarna åka till Borlänge och handla julklappar, men de är ju också kul.. ja när december är över så är de lugnt igen FÖRHOPPNINGSVIS..

Onsdag - Torsdag


Nu har jag sett filmen Flickan som lekte med elden, köpte den igår. De var bra tycker jag men den första var de lite mera action i än i denna. Men absolut bra film. Ja synd att Författaren skulle dö innan han skrivit klart alla böcker i denna serie.. Men men de är bra dom som han hann att skriva i alla fall..

Jag har läst bok idag, tänkte försöka läsa ut den idag. Har ju lite böcker som väntar att bli lästa.. Läckberg och Wahlberg. En skön dag med andra ord, men känner att jag börjar bli bättre i kroppen nu, så ni vet alla ni som jag gnällt för..Senare idag på sen eftermiddagen ska jag åka till lillkussen och hälsa på en sväng, har inte träffat henne och lillkorven på ett tag.. Ska bli kul..

tisdag 1 december 2009

Måndag - Tisdag


Hej och hå vad dagarna går fort. Igår kväll var jag till min mamma och fikade, var där hela kvällen. De var trevligt som vanligt. Ja de var väl de jag gjorde igår.

Idag känner jag mig som en skurtrasa, de tar ju ca en vecka innan de blir stabilt igen. Men de har varit mycket just nu men men som sagt de går över. Men de är drygt att känna sig så, man bara är. Men ska väl vila upp mig nu för den kommande helgen som de blir att gå i ett.. Men de är ju i alla fall roliga saker som händer. sen tar de en vecka igen innan man är som folk igen. Jaja nu har jag fått klaga lite så nu känns de bättre igen..

söndag 29 november 2009

Söndag


Nu var de över julskyltningen för 9an. Ja sista året är de som man bundit kransar mm. ja de är blandade känslor, men man vänjer sig de blir lite skönt också, de är lite mycket när de är julskyltning.. Men men nu är de över...

Nu om julskyltningen de var jättetrevligt, vi samlades klockan ett och de höll på till sex. Men de är duktiga så jag gick runt och fikade på olika ställen, man blev ju bjuden vart man än kom, så de gick ingen nöd på mig..De var riktigt roligt att vara på byn i flera timmar, för man pratar ju med folk som man inte pratar med så ofta annars för man hade ju tid med de.. Efter när vi plockat ihop allt så var vi bjudna på fika vid min kompis, de är en tradition som vi haft i flera år.. De var också jättetrevlig och roligt som vanligt, och hennes härliga föräldrar var också där, de är alltid lika roligt att träffa dom..Ja vad jag har skrattat idag känner mig på strålande humör..

När vi kom hem så gjorde vi taco som kvällsmat, MUMS vad gött de är med de.. jag och dotter tog en korv idag bara, så de var gött med mat när man kom hem efter allt fikande.. Nej ni nu ska jag sätta mig och varva ner framför tvn en sväng innan de blir sängen..

Lördag


Ja ni vad har jag gjort idag, ja nästan ingenting känns de som. Men jag har varit ut och plockat lite granris och vikt tvätt. Ja man får väl passa på att ta de lugnt denna helg för nästa helg blir de fullt upp..

Imorgon Söndag så blir de fullt upp då är de skyltsöndag för hela slanten, vi ska samlas klockan ett för två så börjar de. Sen blir de ända tills dom stänger ner kl. sex. Men man behöver ju inte vara där hela tiden för de är så stora nu så dom fixar de själva, men de är inte så många så man får väl bidra med en hand där de behövs.

Lär väl gå och lägga mig så jag får min skönhetssömn, hahah de kan behövas för inte känner man sig speciellt fin just nu, när man är som en pigg nittioåring i kroppen. Men men sånt är livet på en pinne... Men man får väl var glad ändå för de lille, jajaj jag är då i alla fall på bra humör..