lördag 7 februari 2009

Torsdag-lördag


Hej och hå vad dagarna går fort,hinner inte riktigt med som vanligt.Jag läser mina böcker med Unni Lindell. Är redan inne på 3e boken dom är verkligen läsvärda.Denna gång handlar de om en manlig kriminalare som heter Cato Isaksen.

Ja tordag och fredag har jag jobbat,har varit ganska sliten dessa dagar vet inte varför. Men men de blir så ibland,tror att de har lite med spikmattan att göra. De tar på en att ligga på den faktiskt. Sen har de varit struligt på jobbet också med trasiga frysar och kylar mm..Men vet inte om de är därför hahhaha..Ja ja så är de för alla ibland att man är mer sliten vissa dagar.

I torsdags var min kompis och min stor kusse hit och fikade,man känner att man blir på bra humör när man umgås med sina vänner. De provade även spikmattan bägge två så kompisen funderar på att köpa en,kanske min kusse också. Ja fungerar de så är de ju en billig investering i längen.

Idag har jag varit hem till min kusse och storkusse och fikat,först var jag och tog en rök med min lillkusse. Min storkusses gubbe hade gjort semlor som vanligt MUMS,han gör semlor hela säsongen och mer där till..De är jättegoda men mäktiga man blir mätt av dom. Ja riktig roligt var de att vara ute och socialiserat sig idag. Man känner att man blir på bättre humör på nå vis.

I morgon ska vi på kalas inne vid storsyrran,hennes äldsta son fyller 16 år.Ja fy fan vad tiden går fort,de är som jag brukar säga - de är bara ungarna som blir äldre hahahha...

Min dotter är med sin kompis till hennes kille,dom kommer hem med bussen i morgon.De är skönt att de kan åka buss. Då slipper man köra så långt,för de blir mycket körande ändå när vi bor 1,2 mil i från byn. Men men jag har aldrig sett de som en börda.Ungarna går alltid först.

Vi åt god mat idag potatisgratäng och kött,de var längesen så gud så gott de var. nu ska jag gå och läsa en stund.

Inga kommentarer: